Shellac

De nieuwste innovatie van gelnagels
Shellac is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie. Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Shellac wordt UV uitgehard (in een UV lamp), dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak. Het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? Vier weken lang een fantastische hoogglans die je niet wilt opgeven!

Gespleten nagels?

Shellac zorgt voor een beschermlaag op de natuurlijke nagel waardoor splijten en scheuren minder snel voorkomt. Op deze manier kunt u uw nagels op een mooie lengte laten groeien!

Snel en zacht te verwijderen!

Laat je nagels niet meer weken, frezen of vijlen. Shellac verwijder je veilig en gemakkelijk in 10 minuten! Met 99% aceton weekt de shellac snel en gemakkelijk los van de natuurlijke nagels. Breng nagelolie aan rondom de nagel, nagelriemen en op de huid onder de nagel. Breng aceton aan op een wattenschijfje en plaats deze op de nagels en sluit vervolgens af met een stukje aluminiumfolie. Na 10 minuten is de shellac makkelijk te verwijderen van de natuurlijke nagel.