Arkada Techniek, revolutionaire en effectieve oplossing voor ingroeiende nagelproblemen.

De Arkada techniek is een corrigerende techniek die kan worden toegepast bij diverse probleemnagels met name ingroeiende nagels en wordt met regelmaat toegepast, wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden. Een drastische ingreep als het verwijderen of deels verwijderen van de nagel is lang niet altijd nodig.

De Cube

Adrian Arkada heeft dit innovatieve instrument, 'de cube' ontwikkeld, waarmee effectief, snel en 100% veilig de ingroeiende nagel kan worden behandeld. In feite is de cube het extra paar handen voor de specialist. Met behulp van speciale manipulatoren wordt de nagelplaat gestabiliseerd en gevormd. 

Direct verlichting na 1 behandeling

Meestal is 1 behandeling voldoende om de problematiek het hoofd te bieden. Vervolgens komt u periodiek op controle, waarbij soms een kleine aanpassing wordt uitgevoerd voor een optimaal resultaat. Het aantal controles hangt af van het type, de convexiteit (kromming) en mate van groei van de nagel. Door het gebruik van acryl heeft u een cosmetisch goed uitziende nagel. De behandeling duurt circa 1,5 uur. Na de behandeling gebruikt u Arkadas's Serum TC16, dit serum regenereert de nagel, werkt schimmelwerend en antibacterieel tegen secundaire infecties.